Materiale

Det overnaturlige væsen Nøkken besøger Pederstrup

Skoven i skolen

www.skoveniskolen.dk kan du finde læringsmateriale, opskrifter på skovmad og forslag til aktiviteter i skoven til både skole- og fritidsbrug. 

Gå på skattejagt i kunsten

Gå på skattejagt i kunsten

Tag et skattekort under armen, mobiltelefonen i lommen og gå på opdagelse i Ballerup Kommunes 130 offentlige kunstværker. 

Alle kommunes kunstværker er markeret med et rødt kryds på et vaskeægte skattekort. Kortet er en råskitse af hele Ballerup Kommune, hvor enkelte vejnavne fremgår, men ellers er det bare at sætte gang i kreativiteten og finde den indre Indiana Jones frem for at finde og opspore kunstværkerne.

På diskrete steder på alle værkerne er der påsat en QR-kode. Scanner du koden med kameraet på mobiltelefonen, bliver du ledt direkte videre til spændende og uddybende information om lige præcis det kunstværk, som du står overfor. Alle beskrivelserne finder du også på ballerup.dk/kunstguiden. Det giver mulighed for at forberede en lærerig skattejagt med spændende spørgsmål. 

Skattekortet kan fås på Ballerup Bibliotekerne og på skolebibliotekerne. Kortene kan også bestilles via henvendelse til børnekulturfestivalen på bornefestival@balk.dk.
 

Materialer i Fællessamlingen

Se hvilke materialer du som lærer og pædagog kan låne i Fællessamlingen, som passer til årets tema: Download PDF her