Vær med

Foto fra Skoletjenesten Pederstrups projekt Grundstof Ballerup
Ballerup Børnekulturfestival 2020 er aflyst pga. COVID-19. 

Ballerup Børnekulturfestival er for alle der har lyst til at være med, og jo flere der er med til at arrangere små begivenheder, jo større, bedre og mere værdifuld bliver festivalen for kommunens børn og unge. Derfor opfordres Ballerups  kulturinstitutioner, dagtilbud, skoler, klubber, foreninger, lokale erhvervsvirksomheder, kirken mv. til at skabe begivenheder til festivalen. 

 

 

 

Målgruppe

Børnekulturfestivalens primære målgruppe er børn og unge i Ballerup Kommune i deres hverdag. Derfor er skoler, institutioner, klubber og dagistitutioner afgørende samarbejdspartnere i forhold til at arrangere begivenheder til målgruppen. 

Herudover vil bl.a. kulturinstitutioner og foreninger opfordres til at skabe offentlige aktiviteter målrettet familierne og den kultursøgende borger i fritiden, således at børnekulturfestivalen får en indvirkning på hele Ballerup. 

Sådan gør du

Skab små eller store begivenheder under årets kulturtema og fortæl os om dine/din institutions planer. 

Festivalens begivenheder kan være store som små, forbeholdt en bestemt børnegruppe eller en bredere aldersgruppe på tværs af institutionstyper. Projektets styrke ligger i, at mange arbejder sammen om et fælles tema, og at børn og unge i Ballerup møder temaet i løbet af festivalperioden, som stækker sig fra og med sommerferien til og med efterårsferien.

På baggrund af festivalens form med et væld af arrangører, begivenheder og målgrupper, er det vigtigt at få samlet alle begivenheder her på siden, for at kunne give alle et overblik over omfanget af festivalen. Også selvom begivenheden er forbeholdt en enkelt klasse, daginstitution eller lignende. Send derfor information om din begivenhed (hvad, hvornår, hvor, målgruppe og foto mv.) til festivalen. Du kan søge inspiration til din begivenhed eller infotekst i børnekulturfestivalens arrangementsoversigt.  

Herudover opfordres alle til at benytte Børnekulturfestivalens logo i forbindelse med begivenheder med relation til festivalen. Du kan hente logoet i afsnittet herunder.  

Børnekulturfestivalens logo

Du kan downloade Ballerup Børnekulturfestivalens logo som jpeg herunder. Logoet må kun benyttes i forbindelse med begivenheder, som er tilknyttet børnekulturfestivalen.

Ballerup Børnekulturfestival 2020 - logo i farve

Husk at give festivalen besked om din begivenhed, så den også fremgår af hjemmesidens arrangementsoversigt

Del fotos og video

Hvordan forløb dit arrangement? Vi modtager rigtig gerne foto- eller videodokumentation, som må offentliggøres her på hjemmesiden. Bemærk at nærbilleder af børn voksne kræver en fototilladelse.

Send større foto og videomateriale via wetransfer til festivalen på bornefestival@balk.dk. Fylder materialet under 15 MB, kan det sendes direkte som vedhæftet fil til festivalen

Inspirationsvideo fra 2018

Se den lille video fra arrangementet "Spor fra middelalderen" arrangeret af Det lokale kulturnetværk Distrikt Hedegården.